Χριστουγεννιάτικο παζάρι μεταχειρισμένων

 

fb event

2 χρόνια μετά, το χριστουγεννιάτικο παζάρι επιστρέφει στο ΤΑΚΙΜ, με στόχο να μας αποζημιώσει για την περσινή του απουσία!
Για μία ακόμα χρονιά, την Πέμπτη 16, την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Δεκέμβρη, από τις 17:00 έως τις 22:00, οι πόρτες του ΤΑΚΙΜ θα ανοίξουν και θα μπορέσουμε να ψωνίσουμε φτηνά αλλά ποιοτικά ρούχα, βιβλία, κοσμήματα κ.α. σε πολύ χαμηλές τιμές (κυρίως 1-2-3ευρώ)!
Πώς λειτουργεί:
Από τώρα και κατά τη διάρκεια του παζαριού, όσοι/ες έχουν αντικείμενα που δεν τα χρειάζονται πια, αλλά είναι σε καλή κατάσταση, μπορούν να μας τα φέρουν.
Εμείς θα τα «τιμολογήσουμε» και θα τα τακτοποιήσουμε, ώστε να τα έχουμε όλα έτοιμα για το παζάρι μας!
Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε την επαναχρησιμοποίηση προϊόντων, ψωνίζουμε χρήσιμα και όμορφα αντικείμενα και ενισχύουμε τον κοινωνικό χώρο ΤΑΚΙΜ, που τα τελευταία χρόνια δοκιμάστηκε –όπως και όλοι/ες- από την πανδημία.
Αν θέλετε να φέρετε τα μεταχειρισμένα σας αντικείμενα, μπορείτε να περάσετε από το ΤΑΚΙΜ τις καθημερινές από τις 10:00-14:00, να στείλετε μήνυμα στη σελίδα ή να επικοινωνήσετε με το 6973253558 για να συνεννοηθούμε για τον τρόπο που θα τα παραλάβουμε.
Αν δεν έχετε αντικείμενα που δε χρειάζεστε, αλλά θέλετε να κάνετε φτηνά ψώνια, περάστε από το παζάρι μας!
Στον χώρο θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας (μικρός αριθμός ατόμων, αποστάσεις, μάσκες, αερισμός, τακτική απολύμανση), για να προστατεύσουμε εμάς και τους γύρω μας.


Χριστουγεννιάτικο παζάρι μεταχειρισμένων Χριστουγεννιάτικο παζάρι μεταχειρισμένων Reviewed by Gn on 15.12.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.