Ανοιξιάτικο Παζάρι Μεταχειρισμένων στο ΤΑΚΙΜ!


 fb event

 

Τα τελευταία χρόνια, τα χριστουγεννιάτικα παζάρια μεταχειρισμένων στο ΤΑΚΙΜ έχουν γίνει θεσμός!
Σήμερα, μετά από πολλά αιτήματα και παραινέσεις, αποφασίσαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα και να διοργανώσουμε και ανοιξιάτικο παζάρι!
Έτσι, φέτος και την άνοιξη θα μας δοθεί η ευκαιρία να ψωνίσουμε φτηνά αλλά ποιοτικά ρούχα, βιβλία, κοσμήματα κ.α. σε πολύ χαμηλές τιμές (κυρίως 1-2-3ευρώ)!
Πώς λειτουργεί:
Από σήμερα και μέχρι τις ημέρες του παζαριού, όσοι/ες έχουν αντικείμενα που είναι σε καλή κατάσταση, αλλά δεν τα χρειάζονται πια, μπορούν να τα φέρουν στο ΤΑΚΙΜ.
Εμείς με τη σειρά μας θα τα τακτοποιήσουμε, θα τα «τιμολογήσουμε» και θα ετοιμάσουμε τον χώρο για το παζάρι μας!
Την Πέμπτη 7 Απριλίου στις 17:00, οι πόρτες του ΤΑΚΙΜ θα ανοίξουν και το παζάρι θα ξεκινήσει! Θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 9 Απριλίου και θα λειτουργεί από τις 17:00 μέχρι τις 22:00.
Γιατί να έρθει κάποιος/α στο ανοιξιάτικο παζάρι;
•Γιατί με το παζάρι μεταχειρισμένων στηρίζουμε την επαναχρησιμοποίηση προϊόντων που πιθανά σε άλλη περίπτωση θα κατέληγαν στα σκουπίδια
•Γιατί στο παζάρι μπορούμε να αγοράσουμε χρήσιμα και όμορφα αντικείμενα σε πολύ φτηνές τιμές
•Γιατί στηρίζουμε τον κοινωνικό χώρο ΤΑΚΙΜ, που τα τελευταία χρόνια δοκιμάστηκε -όπως όλοι/ες- από την πανδημία
Αν θέλετε να φέρετε τα μεταχειρισμένα σας αντικείμενα, μπορείτε να περάσετε από το ΤΑΚΙΜ τις καθημερινές από τις 10:00-14:00, να στείλετε μήνυμα στη σελίδα ή να επικοινωνήσετε με το 6973253558 για να συνεννοηθούμε για τον τρόπο που θα τα παραλάβουμε.
Αν δεν έχετε αντικείμενα που δε χρειάζεστε, αλλά θέλετε να κάνετε φτηνά ψώνια, περάστε από το παζάρι μας!
Στον χώρο θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας (μικρός αριθμός ατόμων, αποστάσεις, μάσκες, αερισμός, τακτική απολύμανση), για να προστατεύσουμε εμάς και τους γύρω μας.
Ημέρες:
Πέμπτη 7/4
Παρασκευή 8/4
Σάββατο 9/4
Ώρες: 17:00-22:00

Ανοιξιάτικο Παζάρι Μεταχειρισμένων στο ΤΑΚΙΜ! Ανοιξιάτικο Παζάρι Μεταχειρισμένων στο ΤΑΚΙΜ! Reviewed by TAKIM on 29.3.22 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.