Ανοιξιάτικο παζάρι μεταχειρισμένων στο ΤΑΚΙΜ!


 

Δεν είναι fake news, ούτε παραπληροφόρηση, αλλά γεγονός! Το παζάρι μεταχειρισμένων του ΤΑΚΙΜ επιστρέφει αυτήν την άνοιξη!
Στις 27-29 Μαΐου, από τις 17:00 μέχρι τις 22:00, ανοίγουμε και πάλι τις πόρτες μας και –με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας- διοργανώνουμε το 14ο παζάρι μας!
Για μία ακόμα φορά θα έχουμε την ευκαιρία να αγοράσουμε μεταχειρισμένα –αλλά σε καλή κατάσταση- ρούχα, βιβλία, κοσμήματα, σε πολύ χαμηλές τιμές (στην πλειοψηφία τους 1-3 ευρώ). Έτσι, θα μπορέσουμε να καλύψουμε ανάγκες και επιθυμίες μας, ενώ παράλληλα, θα στηρίξουμε οικονομικά τον χώρο ΤΑΚΙΜ που λόγω των συνθηκών έχει μειωμένα έσοδα, ενώ τα έξοδα συνεχίζουν να «τρέχουν».
Πώς λειτουργεί:
• Από τώρα αλλά και κατά τη διάρκεια του παζαριού, όποιος και όποια θέλει μας φέρνει πράγματα που δε χρειάζεται πια, αλλά είναι σε καλή κατάσταση.
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6973253558 ή στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα του ΤΑΚΙΜ.
• Εμείς τακτοποιούμε και «τιμολογούμε» όλα τα αντικείμενα και στις 27 Μαΐου το παζάρι ξεκινάει! Ψωνίζουμε ό,τι μας αρέσει χωρίς να «αναστενάξει» το πορτοφόλι μας!
• Παράλληλα προωθούμε τη λογική της ανακύκλωσης και της επαναχρησιμοποίησης!
• Επειδή θέλουμε να προστατέψουμε και τους εαυτούς μας και τους γύρω μας, ερχόμαστε στο ΤΑΚΙΜ φορώντας μάσκα. Στον χώρο θα είμαστε μέχρι 10 άτομα ανά πάσα στιγμή, ενώ οι τουαλέτες και οι κοινόχρηστες επιφάνειες θα απολυμαίνονται συχνά.

Πέμπτη 27/5 - Σάββατο 29/5, από τις 17:00-22:00.
Ανοιξιάτικο παζάρι μεταχειρισμένων στο ΤΑΚΙΜ! Ανοιξιάτικο παζάρι μεταχειρισμένων στο ΤΑΚΙΜ! Reviewed by TAKIM on 12.5.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.