Έκτακτο Φθινοπωρινό Παζάρι Μεταχειρισμένων
Η αλήθεια είναι πως η χρονιά που διανύουμε δεν είναι εύκολη, ούτε με πολλά ευχάριστα νέα. Και σίγουρα το Παζάρι Μεταχειρισμένων στο ΤΑΚΙΜ αποτελεί τα τελευταία 12 χρόνια μία ευχάριστη είδηση, αλλά ποιος/α περιμένει μέχρι τα Χριστούγεννα που διοργανώνεται συνήθως;

Ε λοιπόν, έχουμε ένα ευχάριστο νέο! Το 13ο Παζάρι Μεταχειρισμένων έρχεται 3 μήνες νωρίτερα από το συνηθισμένο και συγκεκριμένα στις 25-27 του Σεπτέμβρη!

Έτσι, για μία ακόμα χρονιά θα έχουμε τη δυνατότητα να αγοράσουμε σε πολύ χαμηλές τιμές ρούχα, βιβλία, διακοσμητικά, κοσμήματα κα και να καλύψουμε ανάγκες αλλά και επιθυμίες μας!

Πώς λειτουργεί;
Όποιος και όποια θέλει, μας φέρνει τα πράγματα που δεν χρειάζεται πια, αλλά είναι σε καλή κατάσταση στον χώρο TAKIM (πρωί 10:00-14:00, απόγευμα μετά από συνεννόηση), είτε επικοινωνεί μαζί μας στο τηλέφωνο 6973253558 για να κανονίσουμε πώς θα τα παραλάβουμε!
Στη συνέχεια τα τακτοποιούμε, τα «τιμολογούμε» και στις 25 Σεπτεμβρίου, οι πόρτες του ΤΑΚΙΜ ανοίγουν και ξεκινάει το παζάρι μας!

Εκεί, μπορούμε με πολύ χαμηλές τιμές (στην πλειοψηφία τους 1-3 ευρώ) να κάνουμε τις αγορές μας σε ρούχα, βιβλία, διακοσμητικά κλπ, να πάρουμε δωράκια για τους/ις φίλους/ες μας, να προωθήσουμε την λογική της ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης και να στηρίξουμε οικονομικά τον χώρο ΤΑΚΙΜ!

Για όσους/ες συμμετέχουμε στον χώρο ΤΑΚΙΜ, είναι πολύ σημαντικό πέρα από το να οργανώνουμε πετυχημένες εκδηλώσεις, να πάρουμε μέτρα προστασίας για όσους/ες θα επισκεφτούν το παζάρι αλλά και όσους/ες συναντήσουν στη συνέχεια. Έτσι, κατά τη διάρκεια του παζαριού θα ισχύουν συγκεκριμένα μέτρα προστασίας. Ανά πάσα στιγμή στον χώρο θα υπάρχουν μέχρι 10 άτομα, τα οποία θα μπαίνουν μόνο με μάσκα. Παράλληλα θα απολυμαίνουμε συχνά τις τουαλέτες και τις επιφάνειες κοινής χρήσης.

Ωράρια λειτουργίας:
Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή 17:00-22:00
Έκτακτο Φθινοπωρινό Παζάρι Μεταχειρισμένων Έκτακτο Φθινοπωρινό Παζάρι Μεταχειρισμένων Reviewed by TAKIM on 17.9.20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.