19ο Παζάρι Μεταχειρισμένων Xmas Edition!


fb event


To παζάρι μεταχειρισμένων που όλοι/ες αγαπήσαμε!

Δεν είναι μόνο οι πολύ χαμηλές τιμές (1,3,5 €), δεν είναι μόνο η ποικιλία σε ρούχα, βιβλία, κοσμήματα και διάφορα άλλα, ούτε μόνο ο φιλόξενος χώρος του ΤΑΚΙΜ, οι μυρωδιές και οι γεύσεις του ζεστού κρασιού, η χαλαρή μουσική στο μπαρ.

Είναι η λογική της επαναχρησιμοποίησης, το ότι τα "άχρηστα" αντικείμενα για κάποιους/ες, μετατρέπονται στο νέο μας αγαπημένο αντικείμενο.

Πως λειτουργεί;

Από σήμερα και καθ΄όλη τη διάρκεια του παζαριού (κι όλη την χρονιά), συγκεντρώνουμε στον χώρο του ΤΑΚΙΜ τα παλιά -αλλά και σε καλή κατάσταση- αντικείμενα που δεν χρειάζεστε πια και θέλετε να μας τα χαρίσετε.

Εμείς τα τακτοποιούμε, τα "κοστολογούμε" κι ετοιμάζουμε τον χώρο για το παζάρι.

Πέμπτη 14, Παρασκευή 15, Σάββατο 16 Δεκέμβρη, από τις 17:00 ως τις 22:00, ο χώρος ΤΑΚΙΜ, ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται όλους/ες όσους/ες θέλουν να αγοράσουν δωράκια για τους ίδιους και τους δικούς τους σε πολύ καλές τιμές.

Όποια κι όποιος έχει πράγματα που θέλει να μας δώσει ή θέλει περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να περάσει από το Τακίμ (πρωί 10:00-14:00, απόγευμα μετά από συνεννόηση) είτε να επικοινωνήσει μαζί μας στο 6987000863 ή με μήνυμα στη σελίδα, για να κανονίσουμε πως θα τα παραλάβουμε!

Όλα τα έσοδα θα πάνε στον χώρο ΤΑΚΙΜ για τα έξοδα λειτουργίας του.

Πότε; Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 14-16/12

Ώρες; 17:00-22:00

Που; ΤΑΚΙΜ, Κατούνη 25, 4ος όροφος, Άνω Λαδάδικα 

19ο Παζάρι Μεταχειρισμένων Xmas Edition! 19ο Παζάρι Μεταχειρισμένων Xmas Edition! Reviewed by TAKIM on 21.11.23 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.