18ο Παζάρι Μεταχειρισμένων - Ανοιξιάτικη edition

 


Υπάρχει ο κόσμος που υπολογίζει την κάθε χρονιά ημερολογιακά (Γενάρη-Δεκέμβρη) και ο κόσμος που την υπολογίζει «ακαδημαϊκά» (Σεπτέμβρη-Αύγουστο).

Με όποιον τρόπο και αν την υπολογίζεις όμως, υπάρχει κάτι που παραμένει σταθερό: το γεγονός πως πλέον, το ΤΑΚΙΜ διοργανώνει 2 παζάρια μεταχειρισμένων μέσα στη χρονιά, ένα χριστουγεννιάτικο και ένα ανοιξιάτικο!

Έτσι, στις 6-8 Απρίλη, ανοίγουμε και πάλι τις πόρτες μας για το 18ο σε σειρά παζάρι μεταχειρισμένων!

Αν -παραδόξως- δεν ξέρεις ακόμα πως λειτουργεί, δες τα παρακάτω εύκολα βήματα:

Από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια του παζαριού (αλλά και όλη τη χρονιά), συγκεντρώνουμε στον χώρο του Τακίμ τα παλιά -αλλά σε καλή κατάσταση- αντικείμενα που δεν χρειάζεσαι πια και θέλεις να μας τα χαρίσεις.

Τα αντικείμενα μπορεί να είναι ρούχα, βιβλία, κοσμήματα και διάφορα διακοσμητικά και μπιχλιμπίδια.

Εμείς τα τακτοποιούμε, τα «κοστολογούμε» και ετοιμάζουμε το Τακίμ για το Παζάρι.

Τις ημέρες του Παζαριού, το Τακίμ ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται όλους/ες όσους θέλουν να αγοράσουν δωράκια για τους ίδιους και τους δικούς τους σε πολύ καλές τιμές!

Όποιος και όποια έχει αντικείμενα που θέλει να μας δώσει ή θέλει περισσότερες πληροφορίες για το Παζάρι, μπορεί να περάσει από το Τακίμ (πρωί 10:00-14:00, απόγευμα μετά από συνεννόηση) είτε να επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλέφωνο 6973253558 για να κανονίσουμε πώς θα τα παραλάβουμε!

Όλα τα έσοδα θα πάνε στον χώρο Τακίμ και στα έξοδα λειτουργίας του.

Για να μην χάσεις την ευκαιρία για φτηνά (κυρίως 1-3-5 ευρώ) και καλής ποιότητας ψώνια και δώρα (πλησιάζει και το Πάσχα, μην ξεχνιόμαστε), σημείωσε τις ημερομηνίες:

Πέμπτη 6/4

Παρασκευή 7/4 και

Σάββατο 8/4

Από τις 17:00 - 22:00

Στον χώρο θα λειτουργεί μπαρ για καφέ, τσάι, ποτά και σνακ, ώστε να ξαποστάσουμε από τα ψώνια.


facebook event: https://www.facebook.com/events/918278172750136

18ο Παζάρι Μεταχειρισμένων - Ανοιξιάτικη edition 18ο Παζάρι Μεταχειρισμένων - Ανοιξιάτικη edition Reviewed by TAKIM on 3.4.23 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.