Παγωμένη μπίρα, κλήρωση και γνωριμία πριν το κάμπινγκ!


Την Πέμπτη 12 Ιούλη, αφήνουμε για λίγο τις προετοιμασίες για το 25ο κάμπινγκ AnitnaziZone-YRE στις Ροβιές Εύβοιας, παρατάμε τις βαλίτσες μισάνοιχτες και τις στοίβες με τα ρούχα να περιμένουν, σταματάμε να σημειώνουμε στην λίστα «πράγματα που θα πάρω μαζί μου» και συναντιόμαστε στο ΤΑΚΙΜ!
Εκεί γύρω στις 21:00, συναντιόμαστε με τους/ις υπόλοιπους/ες που θα έρθουν στο Camping (αλλά και με όσους/ες δε μπορέσουν να έρθουν φέτος αλλά θέλουν να πιουν μία δροσερή μπίρα) και με όσους/ες έχουν πάρει μέρος στην λαχειοφόρο του Antinazi Zone, γνωριζόμαστε και κουβεντιάζουμε.
Παρακολουθούμε την ζωντανή κλήρωση της λαχειοφόρου και αν είμαστε ανάμεσα στους/ις τυχερούς/ες κερδίζουμε ένα από τα μεγάλα δώρα!
1 ταξίδι δύο ατόμων αξίας 500 ευρώ για τη Ρώμη. Το ταξίδι περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή, 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο και πρωινό και προσαρμόζεται ανάλογα με τη σαιζόν.
3 διανυκτερεύσεις στην Άνδρο, για 2 ή 3 άτομα, στο συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων «Ραστώνη» που βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό Ανεμόμυλοι στη Χώρα της Άνδρου (rastoni-andros.gr). Οι διανυκτερεύσεις αφορούν το Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη του 2018.
2 διπλές συμμετοχές για το 25ο αντιρατσιστικό κάμπινγκ του Antinazi zone στις Ροβιές της Βόρειας Εύβοιας και περιλαμβάνουν: εισιτήρια με επιστροφή και διαμονή για 10 μέρες – 9 διανυκτερεύσεις.
Αλλά ακόμα και αν δεν είμαστε ανάμεσα στους/ις τυχερούς, απολαμβάνουμε την παγωμένη μπίρα μας και τα ποτάκια μας στον κλιματιζόμενο και δροσερό χώρο του ΤΑΚΙΜ (Κατούνη 25, 4ος όροφος)!
Παγωμένη μπίρα, κλήρωση και γνωριμία πριν το κάμπινγκ! Παγωμένη μπίρα, κλήρωση και γνωριμία πριν το κάμπινγκ! Reviewed by TAKIM on 3.7.18 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.