Η ετήσια λαχειοφόρος αγορά του ANTINAZIZONE!


Λίγο πριν τη διοργάνωση του  23ου αντιρατσιστικού κάμπινγκ του Antinazi zone η οργάνωσή μας ξεκινά την ετήσια λαχειοφόρο αγορά που στόχο έχει να ενισχύσει οικονομικά τις δράσεις της και να τη βοηθήσει να σταθεί πιο δυνατά στα πόδια της εν όψει των σημαντικών αντιρατσιστικών και αντιφασιστικών αγώνων που είναι μπροστά μας.


Το 23ο κάμπινγκ θα γίνει φέτος στη Νάξο από τις 29 Ιούλη μέχρι τις 7 Αυγούστου. Άνθρωποι όλων των ηλικιών απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, θα βρεθούμε για 10 μέρες και 9 βράδια και θα στήσουμε μια μικρή κοινωνία σαν αυτή που θέλουμε να φτιάξουμε. Συλλογικά, αλληλέγγυα, αυτοδιαχειριζόμενα.
Η λαχειοφόρος οικονομικής ενίσχυσης θα έχει διάρκεια όλο τον Ιούνη του 2016 και η κλήρωση θα γίνει στις 14 Ιούλη.
Ο λαχνός κοστίζει 1 ευρώ και τα δώρα είναι:
1 ταξίδι δύο ατόμων αξίας 500 ευρώ για τη Ρώμη.  Το ταξίδι περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή, 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο και πρωινό και προσαρμόζεται ανάλογα με τη σαιζόν.
2 διπλές συμμετοχές για το 23ο αντιρατσιστικό κάμπινγκ του antinazi zone που θα διοργανωθεί από τις 29 Ιούλη μέχρι τις 7 Αυγούστου στη Νάξο και περιλαμβάνουν: εισιτήρια με επιστροφή και διαμονή για 10 μέρες – 9 διανυκτερεύσεις.

3 διανυκτερεύσεις στην Άνδρο, για 2 ή 3 άτομα, στο συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμε- ρισμάτων «Ραστώνη» που βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό Ανεμόμυλοι στη Χώρα της Άνδρου (rastoni-andros.gr). Οι διανυκτερεύσεις αφορούν το Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη του 2016.Η κλήρωση θα γίνει στις 14 Ιούλη στο ΤΑΚΙΜ, ενώ λαχνούς μπορείτε να προμηθεύεστε καθημερινά στο χώρο μας, από τις 10πμ έως τις 2μμ
Η ετήσια λαχειοφόρος αγορά του ANTINAZIZONE!  Η ετήσια λαχειοφόρος αγορά του ANTINAZIZONE! Reviewed by TAKIM on 9.6.16 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.