Το ΤΑΚΙΜ χρειάζεται την βοήθεια σου![ενημέρωση: 07/10/2019]
κάλυψη στόχου:

€375
από €2.000


Το προσεχές διάστημα πρόκειται να γίνουν εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης φθορών στην οικοδομή επί της Κατούνη 25, που στεγάζεται ο χώρος ΤΑΚΙΜ. Οι εργασίες αφορούν όλη την πρόσοψη της 8ώροφης οικοδομής (απομάκρυνση επικίνδυνων μαρμάρινων επιφανειών) και την πλαϊνή πλευρά με το graffiti, όπου υπάρχουν σαθροί σοβάδες και υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού των πεζών. Είναι λοιπόν απολύτως απαραίτητο να γίνουν άμεσα οι αναγκαίες παρεμβάσεις, καθώς πρόκειται για ζήτημα ασφάλειας των διερχόμενων ανθρώπων και αυτοκινήτων!
Το σύνολο των εξόδων για τις εργασίες είναι της τάξης των €20.000 για όλη την οικοδομή, ενώ το ποσό που αντιστοιχεί στο «ΤΑΚΙΜ» αναμένεται να είναι πάνω από €2.000. Όσοι και όσες έχουν έρθει στο χώρο γνωρίζουν ότι το κυλικείο, που λειτουργεί με τιμές ενίσχυσης, δεν μπορεί να καλύψει αυτό το πολύ μεγάλο ποσό.


Τι είναι το ΤΑΚΙΜ και γιατί αξίζει να το στηρίξετε

Το ΤΑΚΙΜ είναι ένας χώρος που διοργανώνονται πολιτικές-πολιτιστικές εκδηλώσεις. Είναι ένας χώρος ανοιχτός σε ομάδες και συλλογικότητες για διοργάνωση των δικών τους εκδηλώσεων αλλά και σε νέους/ες καλλιτέχνες για την προβολή των δημιουργιών τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στο χώρο μας έχουμε φιλοξενήσει εκδηλώσεις της Επιτροπής Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού, της Επιτροπής Αλληλεγγύης στη ΒΙΟΜΕ, της Πρωτοβουλίας για ένα αυτό-οργανωμένο Pride, το Art Against Fascism, συναντήσεις συνεργατικών εγχειρημάτων, συντονισμού αναπληρωτών καθηγητών, προβολές ντοκιμαντέρ από νέους δημιουργούς, παρουσίαση δίσκων, καθώς και μια σειρά πολιτικές εκδηλώσεις της οργάνωσης «Ξεκίνημα».
Γι’ αυτό απευθυνόμαστε στους φίλους και τις φίλες, σε όσους και όσες εκτιμούν ότι είναι σημαντική η προσπάθεια που κάνουμε μέσα από αυτόν τον χώρο και θέλουν να την ενισχύσουν, να μας βοηθήσουν να συγκεντρώσουμε αυτό το ποσό. Γνωρίζουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και οι άνθρωποι που απευθυνόμαστε ανήκουν στα πιο χτυπημένα οικονομικά στρώματα, παρ’ όλα αυτά νομίζουμε ότι μπορούν να βρεθούν αρκετοί/ες που να θέλουν να κάνουν μια δωρεά (έστω μερικών ευρώ), έτσι ώστε συγκεντρώνοντας πολλά μικρά ποσά από πολλούς/ες να πιάσουμε τελικά το στόχο των €2.000!


Πως μπορώ να ενισχύσω;

Από ‘δω και πέρα θα υπάρχει σταθερά στο χώρο κουτί οικονομικής ενίσχυσης που θα προορίζεται αποκλειστικά για αυτό το σκοπό και στις επόμενες εκδηλώσεις θα γίνεται η σχετική ενημέρωση και κάλεσμα για ενίσχυση.
Για όσους/όσες είναι εξοικειωμένες/οι με τις ηλεκτρονικές πληρωμές, υπάρχει η δυνατότητα μέσω PayPal να κάνουν τη δωρεά που επιθυμούν (το paypal δεν απαιτεί λογαριασμό, μπορεί να γίνει η δωρεά και με απλή χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας).
Το ΤΑΚΙΜ χρειάζεται την βοήθεια σου! Το ΤΑΚΙΜ χρειάζεται την βοήθεια σου! Reviewed by TAKIM on 25.11.18 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.